• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۳۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱
بین الملل » آمریکا
مشاور امنیت ملی آمریکا در گفتگو با واشنگتن فری بیکن؛

ادامه سردرگمی مقامات آمریکا در برابر ایران 

بولتون: آمریکا مایل است با رهبران ایران گفتگو کند تا تنش ها کاهش یابد اما واشنگتن آماده اقدام تلافی جویانه علیه اقدامات تحریک آمیز نظامی ایران نیز هست!

ادامه سردرگمی مقامات آمریکا در برابر ایران به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با نشریه آمریکایی واشنگتن فری بیکن گفت آمریکا مایل است با رهبران ایران گفتگو کند تا تنش ها کاهش یابد اما واشنگتن آماده اقدام تلافی جویانه علیه اقدامات تحریک آمیز نظامی ایران نیز هست!
 
مشاور امنیت ملی ترامپ همچنین در مورد بن بست ایجاد شده با ایران، افزود اوضاع خیلی متزلزل است.
 
بولتون: ایرانی ها واقعاً از قابلیت های آمریکا نمی ترسند
جان بولتون در ادامه گفت ایرانی ها به گونه ای عمل می کنند که انگار با دولت اوباما سروکار دارند و آنها واقعاً از قابلیت های آمریکا نمی ترسند.
وی با نادیده گرفتن اجرایی نشدن تعهدات برجامی دولت آمریکا حتی در دوران اوباما که دستاورد اقتصادی ناچیزی برای ایران داشت، مدعی شد آنها به شدت درگیر مشکلات اقتصادی هستند که نتیجه خروج رئیس جمهور از توافق هسته ای و بازگرداندن تحریم هاست.

بولتون با چشم پوشی از بدعهدی دولت ترامپ در نقض توافق بین المللی برجام و اقدامات تنش آفرین و شرورانه آمریکا و متحدانش در منطقه گفت رئیس جمهور گفته از زمان کمپین 2016، او آماده بوده با رهبر ایران دیدار و گفتگو کند و با تهران به یک توافق دست پیدا کند، توافقی که بر اساس آن ایران دست از ساخت سلاح هسته ای بردارند و سایر اقدامات شرورانه خود را متوقف کند. این به آن معنا نیست که رئیس جمهور به میزان چشگیری از موضع خود پایین آمده است. این به آن معناست که مانند کره شمالی، او آماده گفتگو در مورد آینده کشور پس از توقف برنامه هسته ای و سایر اقدامات غیرقابل قبول ایران است. 

وحشت آمریکا از اجرایی شدن ضرب الاجل ایران درباره برجام
مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به ضرب الاجل 60 روزه ایران در خصوص اجرای تعهدات طرف مقابل برجام گفت در ادامه مدعی شد ایران انتظار نداشت آمریکا از برجام خارج شود، ایران فکر می کرد سایر امضاکنندگان توافق دوران اوباما با وجود خروج آمریکا، مزایای اقتصادی به این کشور می رسانند؛ اما این گونه نشد.
 
به گفته بولتون، ایران اکنون تهدید کرده مفاد کلیدی متعددی از توافق هسته ای را نقض می کند، از جمله محدودیت ها در مورد اورانیوم غنی شده و ذخایر آب سنگین. گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید ایران به علت استفاده از سانتریفوژهای بسیار پیشرفته غیرمجاز بر اساس برجام، این توافق را نقض کرده است. شورای حکام آژانس به زودی تشکیل جلسه می دهد و تردیدی در ذهن آژانس نیست که غنی سازی اورانیوم در ایران افزایش یافته است.
 
وی افزود: فقط بحث نوع سانتریفوژهای پیشرفته مطرح نیست، بلکه سرعت تولید، سرعت غنی سازی نیز افزایش یافته است، بنابراین ایران تهدید کرده است محدودیت های متعدد تصریح شده در برجام را نقض خواهد کرد، آنها از روز هشتم ماه ژوئیه این محدودیت ها را نقض می کنند.
 
در حالی که آمریکا حتی در دوران اوباما و بعد از تصویب برجام به تعهدات خودش در توافق هسته ای پایبند نبوده و بارها مورد انتقاد مقامات ایران قرار گرفته است،‏ جان بولتون مدعی شد: به خاطر کارآمدی تحریم های دولت ترامپ، مزیت های اقتصادی ملموسی، گیر ایران نمی آید. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)